Finlanda: Ne-am putea intoarce la subiect in primavara, dupa raportul Comisiei

2
1750


Ministrul finlandez de interne, Patvi Rasanen, a declarat joi, după ce s-a impotrivit aderării Romaniei la Schengen in Consiliul JAI, că subiectul ar putea reveni pe agendă in primăvară, după raportul de etapă al Comisiei Europene privind justiţia, aşteptat in februarie.

Ministrul finlandez a respins acuzaţiile omologului roman, Traian Igaş, care a spus că impotrivirea Olandei şi Finlandei faţă de aderarea Romaniei şi Bulgariei la Schengen a fost motivată de raţiuni de politică internă, cum ar fi, de pildă, presiunea partidelor antiimigraţioniste.

„Nu are nicio legătură cu politica internă finlandeză sau cu romii romani de pe străzile din Helsinki”, a declarat Patvi Raanen, citat de EUobserver. Cele două ţări „trebuie să-şi accelereze lupta impotriva corupţiei şi să-şi reformeze sistemul juridic”, a subliniat oficialul olandez. „S-ar putea să ne intoarcem la această temă in primăvară, după raportul Comisiei”, a adăugat oficialul.

Şi Olanda a arătat joi că aşteaptă următorul raport pe justiţie pentru Romania inainte de a „avea sens” o nouă discuţie despre aderarea celor două ţări. intrebat dacă este vorba despre raportul din februarie sau despre cel din vara anului viitor, ministrul imigraţiei Gerd Leers a spus că, din cate ştie, raportul din februarie e unul de etapă, sugerand că veto-ul olandez ar putea fi ridicat abia după raportul din vară.

Finlanda: Ne-am putea intoarce la subiect in primavara, dupa raportul Comisiei

2 COMENTARII

  1. AVEM GANGSTARI CLANURI LATIFUNDIARI PULA MEA NUMITILE VOI CA NOI LE AVEM … PANA LA FOAMETE SARACIE PENSIONARI CARE SE IMBULZESC SA PUPE NISTE EXCREMENTE LA BISERICA ..PULA MEA INTRUN CUVAN AVEM O VIATZA FRUMOASA .. IAR CEI DE LA GUVERN VAU SUBJUGAT CU TAXE SI CU IMPOZITE SI CU TVA-URI …AVEM MINISTRI UNGURI CARE SUNT LA MEDIU MEDICINA SI MAI STIU EU PE UNDE .. AIA CARE TAIE COPACII LA NOI SA NU TAIE DE LA EI …BA CE MAI AVEM O TZARA DE KKT DAIA PLEACA TOTI SI IMI DORESC CA TARA NOASTRA SA FIE PRIMA SI SINGURA TZARA CARE SA FIE DESFINTATA PENTRU CA MERITAM ..MERITAM PENTRU CA NU STIM SA FACEM RAZBOI CU GUVERNUL RAZBOI CU PARLAMENTUL CU AUTORITATILE CU TOTI ASTIA CARE NE FURA NOU VIATZA !!! TREZITIVAN PULA MEA ODATA CA NU MAI AVEM MULT TIMP LA DISPOZITIE ..SUNTEM UN NEAM DE PARSIVI LASI SI FRICOSI … ASTA DIN ULTIMILE RAZBOAIE VA DATI SEAMA CINE SUNTETI !!! DACA NU FACEM NIMIK VOM MURI INCET SI PROST ..IAR COPII NOSTRI VOR FI SCLAVII LOR ..
    DUMNEZEU NU MAI E CU VOI ..VA UITAT ..NU VA MAI DA DUMNEZEU NIMIK ..ACUM TREBUIE SA OBTINETI VOI !!!
    HAI PA

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.