Finlanda taie legăturile aeriene directe cu România

1
1931

După decizia companiei de telefonie mobilă Nokia de a inchide fabrica de la Jucu, o altă companie finlandeză renunţă la Romania. Compania aeriană Finnair a anulat pe perioadă nedeterminată cursa directă către Bucureşti.

Zborurile directe ale Finnair către Romania vor inceta incepand din data de 29 octombrie, a declarat Laura Varga, ofiţer de presă al companiei, pentru Mediafax, ea precizand că decizia a fost luată deoarece cursa era considerată neprofitabilă.

„Compania analizează in permanenţă noi oportunităţi. in acest caz, am decis să anulăm deoarece nu era o cursă profitabilă”, a spus Laura Varga.

intrebată dacă mai sunt şi alte curse ale companiei Finnair care urmează să fie intrerupte din aceleaşi raţiuni, ofiţerul de presă a precizat că nu poate oferi astfel de informaţii.

in schimb, ea a spus că Finnair a infiinţat recent o linie directă către Croaţia.

Iniţial, informaţia privind intreruperea curselor Finnair către Bucureşti a fost difuzată de RFI, care cita surse apropiate companiei potrivit cărora aceste zboruri făceau parte din strategia companiei pe Asia.

Săptămanal, zece curse dus-intors făceau legătura intre Bucureşti şi Helsinki, a mai scris RFI, amintind că statul finlandez deţine 57% din compania Finnair.

….

Finlanda taie legăturile aeriene directe cu Romania

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.