Roman in Finlanda

0
1855

Helsinki Live :

Buna romani de pretutindeni!

Sunt George,din Helsinki. Incerc sa revin asupra articolului de pe site-ul finlanda.ro incercind sa explic mai bine cum vad eu Finlanda, parerea mea personala si sa ajut cu sfaturi utile pe toti cei care se gandesc sa vina aici. Orice informatie inseamna mai putini bani cheltuiti si decizia de a veni in Finlanda sau nu. Eu personal am gasit diaspora romana dupa ce m-am instalat. Sunt niste oameni minunati, presedinta d-na Rodica, vicepresedintele d-l Hera, si multi altii pe care ii veti cunoaste daca veti ajunge aici. Deci cel mai important lucru la care trebuie sa va ganditi, sunt banii.

Ca sa va instalati in Finlanda, ma refer in mod special la Helsinki, trebuie sa aveti o camera la un hostel, cel putin 5 zile care costa 45 de euro pe zi, camera simpla, dus, wc pe hol, deci comun, bucatarie comuna, deci doar unde dormiti e single private. A doua optiune, este o camera dubla care costa de la 65 de euro in sus, dar tot confortul unei camere de hotel, plus aragaz si frigider. Ca sa inchiriati un o camera la un hostel, adica un hotel de doua stele max, cu google cautati „hostel” si veti avea o multime de variante, si mai ieftine de 45 de euro, daca puteti dormi o perioada in camera de 12 paturi, pana gasiti o locuinta de inchiriat.

STUDIOUL, pe care il inchiriati, de la o agentia imobiliara, costa minim 500euro pe luna. Se platesc 2 chirii inainte, adica 1000-1100 euro, plus luna in curs, total 1500. Este bine sa veniti aici in orice duminica seara ca luni dimineata sa fiti fresh, la agentie. Asta inseamna sa economisiti bani pt ca in weekend agentiile nu lucreaza. Eu am platit acesti bani si am parcurs etapele pe care vi le-am enumerat pana acum in acest timp. Ma puteti contacta si va pot prezenta agentiei de unde mi-am inchiriat eu studioul de 28 m patrati. Eu am ramas prieten cu agentul respectiv si ma poate servi pentru fiecare dintre voi, cei care veti intra in contact cu mine.

Tel meu este 00358468433176.

E-mail grogo_boss@yahoo.com

articol complet la Romani in Finlanda…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.