Finlandezii vor să interzică cerşetoria în toată ţara

Oficialii din Helsinki au propus deja o interdicţie la nivel local, analizată in prezent de Ministerul de Interne.

Ministrul finlandez de interne, Anne Holmlund, a cerut un studiu privitor la eventuala impunere a interzicerii cerşetoriei la nivel naţional.

Ea a spus că sunt necesare schimbări legislative pentru ca oficialii să se poată ocupa mai uşor de această chestiune. Helsinki este vizat in mod deosebit de un aflux de est-europeni.

Oficialii din Helsinki au propus deja o interdicţie la nivel local, analizată in prezent de Ministerul de Interne.

„Cerşitul a devenit in mod clar mai agresiv şi este tot mai legat de fenomenul infracţional. De asemenea, operaţiunile par foarte bine organizate”, a spus Ministerul de Interne, care crede că o interdicţie le-ar permite autorităţilor să acţioneze impotriva celor care organizează cerşitul.

Anul trecut, Biroul naţional de investigaţii a anchetat cerşetori veniţi din Romania, găsind indicii ale unui trafic cu fiinţe umane….

http://www.realitatea.net/

10 COMENTARII

  1. Nu m-ar deranja. Sa ii deporteze pe toti.

    Cei care nu au explicatie pentru ce fac aici , luati cu japca si trimisi pe Luna.

    Paraziti de borati

  2. Ciorile astea care au invadat Finlanda si Europa in general trebuiesc castrate si bagate in lagare de munca fortata. Munca fortata este singura pedeapsa de care se tem ciorile, pentru ca la puscarie nu fac nimic altceva decat sa leneveasca.

  3. sunt de aceeasi parere. trebuie totusi sa recunoastem ca sunt si altii, romani sadea care s-au pripasit pe aici, care nu sunt interesati decat de ajutorul social, munca la negru, mici gainarii gen furturi din magazine. Eu i-as pune pe acelasi tren, DESTINATIA SIBERIA.

  4. Zilnic vad militari, cersind bani pentru veterani, cei din diferite organizatii :UNESCO, UNICEF, etc., asa ca tov. redactor mai uita-te si la altii !

  5. ptr. Iuliu: cum ai tupeul sa compari colectele pentru veterani cu cersitul. Oamenii acestia s-au sacrificat pentru tara asta, si au tot dreptul la tot ce e mai bun, boratii de tigani ce au facut…? Si in nici un caz nu vezi militarii colectand bani ZILNIC… Colectele enumerate de tine sunt organizate, cu permis, banii sunt controlati ca merg acolo unde trebuie. Boratii strang banii ca sa-si construiasca castel de carton cu multe turnulete, fara apa si WC, si dupa aia tot in cort in fundul curtii locuiesc. „Daca prostia ar provoca durere spitalele ar fi pline de astia ca tine”

  6. Nici macar negrii veniti din cel mai sarac colt al Africii nu se injosesc sa cerseasca, tiganii romani si bulgari insa da. Ce parere ai despre lucrul asta? Or fi oare chiar asa de oropsiti in tara de origine? Oricum personal nu am nimic cu cei care au indeletniciri onorabile, in fata lor jos palaria, de la lautari pana la cei care fac ceaune, ii consider oameni, astia care cersesc si fura in schimb sunt gunoaie… Vrajeala ca cersesc sa isi ia mancare este rasuflata nu o mai crede nimeni…

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.