Un finlandez care si-a pierdut degetul intr-un accident de motocicleta l-a inlocuit cu un stick USB

0
1629

Usb finger: Computer programmer has lost finger replaced with USB drive Un programator de computere din Finlanda, care si-a pierdut un deget intr-un accident de motocicleta, a avut o idee mai putin obisnuita: barbatul si-a inlocuit degetul cu un stick USB care poate depozita poze, filme si alte fisiere folositoare, anunta Telegraph.co.uk.

Jerry Jalava si-a construit o proteza care imita intocmai degetul, insa surpriza vine atunci cand isi da la o parte „pielea” de sub „unghie”, unde se gaseste stick-ul USB.

Finlandezul si-a pierdut degetul vara trecuta, dupa un accident de motocicleta. Ajuns la spital, medicii au constatat ca nu ii mai pot salva jumatate din inelarul mainii stangi, amputandu-i o parte din deget.

Cand Jerry le-a spus doctorilor ca intentioneaza sa isi monteze un stick in loc de deget, acestia au crezut ca glumeste, insa barbatul s-a pus pe treaba si si-a confectionat noul deget cu ajutorul unei proteze obisnuite si al unui stick USB.

Degetul nu este permanent legat de mana lui Jerry, astfel ca el il poate scoate oricand si poate atasa memory stick-ul la un calculator….Hotnews

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.