“JOACA HANDBAL!” CU ROMANIA, IN DIRECT PE CHAT-UL EUROHANDBAL!

0
1497

EXCLUSIV ” PREMIERA EUROHANDBAL.RO IMPREUNA CU NATIONALA MASCULINA A ROMANIEI, PRIN CAPITANUL LAURENTIU TOMA SI ANTRENORUL VASILE STANGA.

Proiectul national ” JOACA HANDBAL!” continua: COMPONENTII ECHIPEI NATIONALE A ROMANIEI, SUNT DE ACORD SA INTRE IN DIRECT CU IUBITORII DE HANDBAL DE LA NOI, DUPA PARTIDELE DIN FINLANDA, PE CHAT-UL NOSTRU!

POSTATI INTREBARI JUCATORILOR de la care doriti sa primiti raspuns, inca de acum! pe CHAT-ul nostru. Selectionerul Vasile Stanga si jucatorii nationalei noastre masculine, prin capitanul Toma Laurentiu, arata o mare deschidere fata de iubitorii handbalului de la noi si au acceptat propunerea eurohandbal, pe care au gasit-o interesanta. Va oferim astfel, posibilitatea sa fim mai proape de cei pe care ii urmarim cu atentie si ii stimam.

Sa rasplatim aceasta deschidere cu RESPECT si intrebari in folosul handbalului. Adresati intrebari inca de acum, astfel incat jucatorii pe care ii doriti sa raspunda la intrebari sa poata sti.

Dupa partidele cu Finlanda si Bosnia, sambata ” in jurul orei 23,00 si duminica ” in jurul orei 20,00, componenti echipei noastre nationale asteapta intrebarile dumneavoastra pe CHAT-ul eurohandbal.ro. Vor incerca sa raspunda la ele, imediat dupa ce ajung la hotel!

Deasemenea, dl. Vasile Stanga va incerca sa prezinte primele reactii despre jocurile disputate in Finlanda – in sistemul VIDEO CHAT, pe care l-am implementat in timpul CM China, pe eurohandbal.ro!

Va vom tine la curent cu alte detalii. Stati aproape de handbal si sustineti Romania pe CHAT-ul nostru!

„JOACA HANDBAL!” CU ROMANIA, IN DIRECT PE CHAT-UL EUROHANDBAL!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.