Sinteticul finlandez ii sperie

0
1695


Pe langă faptul că au lăsat temperaturi de aproape 40 de grade Celsius in Capitală pentru a ateriza la Helsinki, unde sunt ceva mai mult de 20 de grade Celsius, elevii lui Ioan Ovidiu Sabău mai au o mare grijă inainte de meciul din această seară.

După 3-1 in tur cu ocupanta locului 5 din campionatul Finlandei, in mod normal, calificarea in turul trei preliminar al Ligii Europa ar trebui să fie o formalitate pentru Rapid.

Lucrurile nu stau insă aşa. Cea mai mare grijă a bucureştenilor nu e cauzată de forţa adversarului, ci de suprafaţa pe care se va juca diseară (19.30 / Radio Romania Actualităţi). „Stadionul MyPa are un teren sintetic, cum nu există in Liga I. Ca să ne acomodăm, ne-am antrenat pe un teren cu iarbă artificială, la Buftea, inainte să plecăm spre Finlanda. Oricum, calificarea nu e decisă. Şi in Giuleşti am tremurat, in tur, la 1-1”, a declarat George Copos. Anul trecut, tot in Finlanda şi tot pe un teren sintetic, cei de la Gaz Metan au pierdut un meci din turul doi preliminar al Ligii Europa. Elevii lui Pustai au fost invinşi cu 1-0 de KuPS.

Sinteticul finlandez ii sperie

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.