„Intrusii ISLAMISTI maresc criminalitatea”. Patrule de „PATRIOTI” pe strazile Finlandei, dupa ce numarul de agresiuni sexuale s-a DUBLAT

0
1623

Purtand geci negre impodobite cu un simbol viking si cu steagul Finlandei, „Soldatii lui Odin” e o grupare de autoproclamati patrioti ce a aparut pe strazile Finlandei pentru a-i apara pe finlandezii nativi de imigranti, producand ingrijorare in cadrul guvernului si politiei.
Un grup de barbati a fondat gruparea Soldatii lui Odin, denumita dupa un zeu nordic, spre sfarsitul anului trecut, in orasul nordic Kemi. Acesta se afla langa comunitatea de frontiera Tornio, ce a devenit punct de intrare in tara pentru imigrantii care vin din Suedia.
odin2

In Kemi, Soldatii lui Odin patruleaza zilnic strazile, in ciuda temperaturilor de -30 de grade Celsius. Gruparea a declarat ca opereaza in 23 de orase, insa politia spune ca reteaua opereaza doar in cinci orase. Pagina de Facebook a Soldatilor lui Odin a strans 7.600 de like-uri.
mai mult la :  http://www.aktual24.ro/intrusii-islamisti-maresc-criminalitatea-patrule-de-patrioti-pe-strazile-finlandei-dupa-ce-numarul-de-agresiuni-sexuale-s-a-dublat/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.