Fiskars doneaza lemnele de iarna pentru gradinita din Balotesti

0
1738

Fiskars a organizat un eveniment de prezentare a noii generaţii de topoare şi produse pentru tăiat lemne, in cadrul căruia compania a donat şase metri steri de lemne pentru grădiniţa din Baloteşti.

La ceremonie au participat Ambasadorul Finlandei la Bucureşti, doamna Ulla Väistö, precum şi Primarul comunei Baloteşti, domnul Cristian Ştefan Pretorian, care a marcat simbolic momentul donaţiei de lemne, alături de reprezentanţii Fiskars.

Lemnele donate au fost tăiate cu noua generaţie de topoare Fiskars şi asigură necesarul de lemne de iarnă pentru grădiniţa cu grupe de preşcolari 1-4 Săftica, care deserveşte comuna Baloteşti.

Noua generaţie de topoare Fiskars aduce evoluţie in procesul de fabricaţie

Bazandu-se pe 20 de ani de experienţă şi reglaj fin al detaliilor, Fiskars, producător finlandez de top de unelte de grădinărit cu o calitate excepţională, introduce ultima sa gamă de topoare de ultimă generaţie.

Lama toporului este integrată in designul uneltei pentru a asigura că rămane stabilă in timpul folosirii, manerul ultra-uşor şi durabil din FibercompTM minimizează oboseala şi face toporul realmente indestructibil. Echilibrul perfect dintre lamă şi maner garantează o utilizare sigură şi eficientă, capătul anti-şoc, cu carlig, al manerului conferă o prindere fermă şi confortabilă iar geometria imbunătăţită a lamei asigură indepărtarea uşoară din butuc.

O familie cu opt membri

Noua gamă de topoare a Fiskars este alcătuită din patru topoare universale pentru diverse sarcini de tăiat lemne, tamplărie, tăiat crengi, pentru tăiere şi exploatare forestieră, şi patru topoare de despicat pentru lemnele de foc – in diferite dimensiuni, pentru diferiţi buşteni. Noile topoare au numele tipărite pe maner, ceea ce facilitează alegerea uneltei potrivite fiecărei utilizare.

Păstraţi-vă lama ascuţită

Toate noile topoare sunt prevăzute cu o teacă, o parte valoroasă şi practică a toporului, ce protejează atat lama, cat şi utilizatorul. incuietoarea securizată este uşor de deschis şi inchis, teaca servind şi ca maner comod de transport. Finisarea elegantă a noului design al tecii este armonizată perfect cu performanţa şi calitatea superioare ale toporului.

sursa :
Fiskars doneaza lemnele de iarna pentru gradinita din Balotest

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.