FINLANDA. FUMATUL INTERZIS ÎN LOCURI PUBLICE

1
2480

Fumatul este interzis de la 1 iunie in toate spaţiile publice inchise din Finlanda. Fumătorii nu vor mai avea astfel voie sa-şi practice viciul nici in baruri şi restaurante. Interdicţia este aprobata de nu mai puţin de 96% dintre finlandezi, procent care, după ultimul Eurobarometru, e un adevarat record in Europa. Finlanda interzisese parţial fumatul inca de acum 30 de ani, in instituţiile publice. in Uniunea Europeana, fumatul a fost interzis in locurile publice in Irlanda, Italia, Suedia. Romania ar putea adopta aceasta masura anul viitor.

Antena 3

1 COMENTARIU

 1. DA. Finlanda e cu adevarat o tara cu ADEVARAT civilizata, care isi respecta cetatenii si care nu le incalca drepturile fundamentale garantate de Constitutie. Ar fi nemaipomenit de bine ca si infinit corupta noastra tara sa adopte o asemenea masura. Eu zic ca NORMAL ar fi ca atunci cand avem ceva de invatat de la celelalte popoare, sa facem in asa fel incat sa aplicam si la noi masurile care ne fac viata mai placuta si mai usoara.
  De ce sa respiram cancer ?
  De ce sa ne mutilam copii nenascuti ?
  De ce sa suportam mizeriile celor care fumeaza in scoli, spitale, diverse institutii …. doar pt ca acelor persoane nu le este teama de sistemul judiciar aproape inexistent ?

  Sunt unul din oamenii care doresc sa puna umarul la treaba si sa puna tara pe picioare ….dar acum m-am convins ca n-am cu cine ! Romanii sunt delasatori si neseriosi. Nu mai vreau in Romania. Imi este rusine ca sunt roman ! Imi pare rau ca nu este permisa defaimarea tarii ….pt ca s-ar putea spune niste adevaruri uluitoare !!!

  Cinste voua ! …cei care traiti in Finlanda sau in alte tari civilizate.
  Nu este zi in care sa nu ma gandesc cum ar fi sa traiesc in Finlanda. E singurul meu vis 🙁

  Pace tuturor si …sa aveti parte numai de succese !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.