In Finlanda se vor deschide mici parcuri de distractii inspirate din jocul Angry Birds

0
1650


Rovio, compania care a creat cel mai popular joc pentru smartphone-uri – Angry Birds – a anuntat incheierea unui parteneriat cu un producator de echipamente pentru locuri de joaca in ideea de a dezvolta mici parcuri de distractii inspirate de jocul in care pasarile furioase darama constructii nastrusnice. Primele locuri de joaca vor fi in doua orase finlandeze, arata un comunicat al Lappset, compania care va produce mici tobogane, resorturi si turnulete care sa aduca in realitate lumea virtuala din Angry Birds.

Rovio a batut palma cu Lappset, companie care produce echipamente pentru locuri de joaca destinate copiilor, si va instala in doua orase finlandeze cateva tobogane, resorturi, trambuline si turnulete inspirate din foarte popularul joc.

Primele doua zone de distractie Angry Bird vor fi in Rovaniemi, oras care castiga enorm de pe urma turismului, fiind cunoscut drept „capitala lui Mos Craciun”, dar si in Espoo, oras in care se afla sediul Nokia. Ambele vor fi deschise in 2012 dar pe viitor Rovio are de gand sa inaugureze alte mici parcuri de distractii de sine statatoare care se vor numi Angry Birds Magic Places.

Jocul Angry Birds a fost descarcat de peste 600 milioane de utilizatori, fiind cel mai popular joc de smartphone-uri lansat vreodata.

Rovio a creat 50 de jocuri inainte de Angry Birds, insa cu acesta a avut atat de mult succes incat un parc de distractii din China a creat o varianta reala a jocului, insa fara acordul companiei.

In Finlanda se vor deschide mici parcuri de distractii inspirate din jocul Angry Birds

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.