„Domestic”, disponibil in premiera și pentru spectatorii din afara Romaniei, pe Webkino.ro

0
1375


in premieră, filmul „Domestic”, in regia lui Adrian Sitaru, poate fi văzut de spectatorii din țară, dar și de cei din afara granițelor. Pentru prima dată, romanii stabiliți in alte state pot viziona un film romanesc in FullHD, simultan cu lansarea in cinematografele din Romania, pe www.webkino.ro. Momentul marchează și prima utilizare a noii platforme Vimeo on Demand pentru distribuirea in sistem VoD a unui film, in același timp cu premiera in cinema.

Costul unui „bilet” electronic, cu toate taxele incluse, este de 5 dolari. Plata poate fi efectuată cu cardul sau prin serviciul PayPal. Sistemul este disponibil și pe telefon mobil și tabletă, dacă posesorii au instalată aplicația Vimeo. inainte de plată, sistemul Vimeo le va cere utilizatorilor să-și creeze gratuit un cont, cu o adresă de email și o parolă proprie sistemului. „Domestic” are subtitrare in limba engleză si franceza.

Filmul este restricționat pentru publicul din Romania pană pe data de 23 iulie 2013.

Al treilea lungmetraj al lui Adrian Sitaru după „Pescuit sportiv” (2008) şi „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” (2011),ambele premiate in numeroase festivaluri internationale de renume, „Domestic” este o comedie savuroasa despre „oameni care mănancă animalele pe care le iubesc şi animalele care iubesc oamenii necondiţionat”. Protagoniști sunt cațiva vecini de bloc și cațiva simpatici locatari necuvantători: un iepure, o găină, o pisică, un caine şi un porumbel.

Din distribuție fac parte Adrian Titieni și fiica sa, Ariadna Titieni (12 ani), Gheorghe Ifrim, Clara Vodă, Ioana Flora, Sergiu Costache și Dan Hurduc (9 ani).

Trailerul filmului: http://www.youtube.com/watch?v=sog9bvuYZHI&feature=youtu.be.

Mai multe despre film gasiti pe www.domesticthemovie.ro. si pe pagina de Facebook a filmului: http://www.facebook.com/Domestic.TheMovie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.