CT Popescu: Pentru ce au jucat cu Finlanda, fotbaliștii ar fi fost arestaţi pe vremea lui Ceauşescu

0
2060

Jucătorii echipei naționale de fotbal a României ar fi ajuns după gratii dacă meciul cu Finlanda avea loc înainte de 1989, a apreciat, la Digi24, jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

Finlanda-Romania
„Rușine este un cuvânt nobil față de ce am văzut aseară. Cred că pentru ce au jucat sau pentru ce nu au jucat fotbaliștii noștri tricolori, pe vremea lui Ceaușescu ar fi fost arestați cu toții la ieșirea de pe teren, că așa se proceda atunci, în calitate de trădători de țară”, a spus Cristian Tudor Popescu la Digi 24..

Naţionala României a obținut, joi seară, un egal cu emoții în fața Finlandei. Tricolorii au obținut doar patru puncte în ultimele patru meciuri și au nevoie de cele trei puncte din partida cu Insulele Feroe pentru a se califica.
„Aș putea să definesc ce am văzut aseară ca stilul forfotă. Acesta este stilul echipei naționale, este echipa forfotă. Mișună pe teren tot timpul, fără rezultat. Nu văd niciun viitor acestei naționale a României, nu văd niciun viitor fotbalului românesc”, a mai spus jurnalistul.

http://www.romaniatv.net/ct-popescu-pentru-ce-au-jucat-cu-finlanda-fotbali-tii-ar-fi-fost-arestati-pe-vremea-lui-ceausescu_249647.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.