MRU cheamă românii la mitingul din Piața Revoluției: Când valorile pentru care s-a luptat în decembrie 89 sunt călcate în picioare nu ne permitem să rămânem în casă

0
1658

Mihai Răzvan Ungureanu ii incurajează pe romani să iasă joi la mitingul din Piața Revoluției, pentru apărarea derpturilor pentru care s-a luptat in decembrie 1989.

„in mod clar asistăm la o lovitură de stat mascată sub aparența procedurilor democratice. Observ indarjirea cu care se insistă asupra incălcării Constituției și asupra atacării și acaparării instituțiilor statului” a spus Unguureanu pentru HotNews.

„Cand toate valorile pentru care s-a luptat in decembrie 1989 sunt atat de brutal călcate in picioare nu ne permitem să rămanem in casă. Este nevoie de mobilizare pană nu e prea tarziu. Cred că suntem destul de mulți pentru a nu fi ignorați” mai precizează fostul premier.

De asemenea, Ungureanu ii incurajează pe cei care susțin formațiunea alcătuită de el, respectiv Inițiativa Civică de Centru-Dreapta să vină imbrăcați in alb.

in plus, Ungureanu a ținut să precizeze că acest miting nu se vrea o manifestare de susținere a PDL.

„Nu este un miting pro-PDL. PDL a făcut destule erori in perioada trecută pentru care sunt convins plăteste astăzi, dar niciodată nu s-a gandit sa anihileze una dupa alta instituțiile statului așa cum o face USL astăzi. in momentul de față USL este un bloc conceput pentru a acapara puterea.”

PDL organizează joi, incepand cu ora 18:00, o manifestație in Piața Revoluției, ca formă de protest față de actuala guvernare, aceasta fiind prima acțiune a noii conduceri PDL.

sursa :

http://www.b1.ro/stiri/politica/mru-cheama-romanii-la-mitingul-din-pia-a-revolu-iei-cand-valorile-pentru-care-s-a-luptat-in-decembrie-89-sunt-calcate-in-picioare-nu-ne-permitem-sa-ramanem-in-casa-32231.html

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.