Sporturi extreme in Finlanda : Cu nevasta în spate, gata să treacă de orice obstacol

3
1998


Unii soţi işi iubesc consoartele atat de mult, incat sunt gata să le ducă in braţe in pofida oricăror obstacole. Cateva zeci de bărbaţi s-au intrecut in cadrul Campionatului la căratul nevestei, care a avut loc la Helsinki. Experinţa pare să fie de folos şi in acest gen de sport. invingătorul este acelaşi deja al patrulea an consecutiv.

invingătorul, un avocat din Helsinki, a reuşit să parcurgă o distanţă de peste 250 de metri, cu soţia in spate, in puţin peste un minut. Nu a reuşit să doboare recordul campionatului, care este de 56,9 secunde, dar a reuşit să-şi imbunătăţească propriul rezultat, inregistrat anul trecut.

„Toamna trecută am inceput să mă antrenez pentru 100 de metri, apoi 200 şi chiar 400 de metri. Cred că acest lucru m-a ajutat să alerg mai repede decat anul trecut”, a declarat taisto Miettinen, caştigător.

Trofeul acestei competiţii inedite este pe măsură. invingătorul merge acasă cu o cantitate de bere egală cu greutatea soţiei. Totuşi, există şi o regulă importantă, femeia cărată in spate nu trebuie să aibă mai puţin de 49 de kilograme. Organizatorii au anunţat că in concursul de anul acesta s-au inscris 3.000 de participanţi, dar au acces in finală doar 38 de cupluri.


Cu nevasta in spate, gata să treacă de orice obstacol

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.