Sexgate, varianta finlandeza

0
2097

Finlanda cunoaste o revolutie in materie de presa de scandal: pentru prima data, tabloidele „toaca” viata personala a unui demnitar – premierul Matti Vanhanen.

De obicei, oamenii politici finlandezi nu sint cu nimic diferiti de cetateanul de rind in ceea ce priveste preocuparile in afara serviciului. In plus, ei sint foarte discreti in ce priveste viata personala, considerind ca „dezvaluirile personale” nu sint relevante pentru slujba publica pe care o au de indeplinit.

Casanova taie lemne

Premierul are la activ un divort si o presupusa legatura amoroasa cu o fosta Miss Finlanda, devenita ministru al culturii, dar ziarele l-au lasat in pace. Insa, de cind are o relatie cu mama divortata a trei copii, tabloidele consuma multa cerneala. De ce? Nimeni nu-si poate explica. De obicei, apetitul finlandezilor pentru asemenea scandaluri nu e prea ridicat. In plus, premierul e un om modest fara veleitati de playboy, chiar daca a fost votat „Cel mai sexy barbat din Finlanda” in 2005. De exemplu, hobby-ul sau este taiatul lemnelor. Un specialist finlandez in media considera ca povestea de amor nu va afecta cariera lui Matti Vanhanen daca isi face bine treaba de prim-ministru: „Pentru finlandezi conteaza ce face, nu cu cine se culca”.

sursa : cotidianul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.