OFERTE DE MUNCA IN FINLANDA

3
2825
Finland photo
Daca te tenteaza un salariu de cel putin 1.216 euro/luna, te poti duce sa lucrezi in Finlanda. Domeniile pentru care poti opta sunt: sanatate, constructii, industria navala si servicii.
Potrivit Departamentului pentru Munca in Strainatate in Finlanda sunt disponibile aproximativ 33.000 locuri de munca.

LUCRU IN INDUSTRIA NAVALA
Deoarece Finlanda este unul dintre statele UE care au permis accesul liber al romanilor pe piata muncii, lucratorii romani se pot angaja pe teritoriul finlandez in aceleasi conditii ca si cetatenii finlandezi. Potrivit precizarilor Ambasadei Romaniei la Helsinki, din cele 33.000 de locuri de munca disponibile pe intreg teritoriul Finlandei, cele mai multe se concentraza in orasul-port Turku. Astfel, in aceasta zona sunt disponibile aproximativ 2.000 de locuri de munca, majoritatea inregistrandu-se in industria navala (sudori, instalatori, electricieni).

SANATATE, TURISM, SERVICII
Finlanda va avea nevoie si pe viitor de forta de munca din strainatate. Domeniile vizate sunt: turism, mass-media si comunicatii, sanatate (asistente si ingrijitoare) si servicii sociale. Pentru detalii urmariti site-ul Ministerului Muncii, Solidaritatii Sociale si Familiei – www.mmssf.ro.

sursa : Ziarulcn.ro

3 COMENTARII

  1. Buna,sunt piscicultor,sofer si am experienta si practica de 7 ani in constructi,amenajari interioare,faianta,gresie ,zugrav,parchetist ,dulgher.Vorbesc spaniola,germana mediu.Va multumesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.