O saună unisex se va deschide într-un aeroport din Finlanda

0
2004


Sauna tradiţională finlandeză va fi localizată într-un lounge premium cu tematică nordică si va avea 407 metri pătraţi. FOTO www.pepa.cz
Compania aeriană finlandeză Finnair va inaugura o saună unisex în incinta aeroportului din Helsinki, facilitate pusă la dispoziţia călătorilor care vor dori să se relaxeze înaintea unui zbor lung sau în timpul unei escale.
Deşi conceptul de saună unisex localizată într-un aeroport poate părea neobişnuit, finlandezii au un adevărat cult pentru acest tip de revigorare fizică. Sauna va fi localizată într-un lounge premium cu tematică nordică si va avea 407 metri pătraţi. Lounge-ul înglobează zona de servicii luxoase oferite de aeroport, iar tradiţionala saună finlandeză este o idee inovatoare în rândul companiilor aeriene. Facilitatea este deschisă pentru pasageri de la clasa I şi interiorul locaţiei va fi decorat cu mobilă finlandeză creată de designeri cunoscuţi, precum Marimekko şi Italla Ultima Thule. “Scopul nostru a fost să oferim o experienţă de înaltă calitate, chiar emoţionantă pentru clienţii noştri pretenţioşi. Zonele pentru lucru, relaxare, linişte şi baie sunt unificate sub o amprentă scandinavă un spaţiu de neuitat pentru clienţi. ” a declarat designerul Vertti Kivi Deşi sauna este în mod tradiţional o experienţă nud, Finnar le recomandă pasagerilor să utilizeze prosoapele, relatează The Huffington Post. Finnair nu este la prima încercare de acest gen. În urmă cu doi ani s-a mai încercat punerea în practică a unui concept similar, dar compania speră că de data aceasta sauna va fi un adevărat succes, mai ales că spaţiul locaţiei va fi mult mai generos.
Citeste mai mult:

O saună unisex se va deschide într-un aeroport din Finlanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.