Finlandezii pregatesc accesorii inteligente

0
1577


Inginerii de la Nokia se menţin ocupaţi şi după ce şi-au făcut intrarea pe piaţa tabletelor şi au imbunătăţit nivelul telefoanelor, următorul proiect pe agenda lor fiind dezvoltarea de accesorii inteligente.
Deşi oamenii din industrie se aşteaptă mai intai la apariţia primului telefon Nokia cu Android la bord, se pare că accesoriile inteligente au devenit prioritare. Din cele mai noi informaţii inţelegem că Nokia se va concentra in viitorul apropiat pe accesorii inteligente, cum ar fi ochelarii, precum şi pe ecrane flexibile, sisteme de incărcare wireless şi generare de energie electrică folosind electromagneţi, notează portalul go4it.ro. Vestea proastă este că smartphone-urile de la finlandezi vor intarzia, deoarece compania nu va putea vinde telefoane Nokia timp de doi ani, conform contractului cu Microsoft.
Se pare că Nokia lucra la un ceas inteligent, dar odată cu preluarea, proiectul s-ar fi mutat la Microsoft. intre timp se pare că inginerii lucrează la o pereche de ochelari cu ecrane flexibile integrate in ramă sau aplicate pe lentilă.

mai mult la : Finlandezii pregatesc accesorii inteligente

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.