Finlandezii au prins curaj – lucreaza deja la a doua tableta

0
1693


După ce au lansat prima lor tabletă, Lumia 2520, aflăm că Nokia işi continuă planurile pe acest segment de produse. După modelul de 10.1 inci lansat nu cu mult timp in urmă, se pare că producătorul finlandez pregăteşte un terminal mai mic de 8 inci.
Conform Evleaks şi The Verge, surse anonime apropiate de companie afirmă că Nokia pregăteşte o tabletă mai mică ce va folosi tot platforma Windows RT. Deocamdată singurele informaţii sunt despre numele de cod, care este „Illusionist”, că va oferi un ecran cu o diagonală de 8 inci şi un procesor Qualcomm. Despre data de lansare se speculează că va fi aleasă candva in prima parte a anului viitor.
Pană la finalizarea achiziţiei de către Microsoft, care se va termina după aprobările autorităţilor din Statele Unite şi Europa undeva in primăvara sau vara anului viitor, Nokia şi Microsoft continuă să meargă conform propriilor planuri de dezvoltare. Din acest motiv, există posibilitatea ca Illusionist să fie lansat cam in aceeaşi perioadă de timp cu speculatul Surface Mini, un model cu ecran de 7,5 inci de la Microsoft.

mai mult la : Finlandezii au prins curaj – lucreaza deja la a doua tableta

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.