FINLANDA. COMPETIŢII NAŢIONALE DE OMORÂT ŢÂNŢARI, CĂRAT NEVESTE ŞI ARUNCAT TELEFOANE MOBILE (VIDEO)

0
1748

Finlanda. Competiţii naţionale de omorât ţânţari, cărat neveste şi aruncat telefoane mobile (VIDEO)Plictiseală sau ingeniozitate? Finlandezii, renumiţi pentru sobrietatea si calmul de care dau dovadă cel mai adesea, au găsit un mod de a se distra şi a atrage turişti in ţara lor.

Finlanda este una dintre ţările cu cele mai multe competiţii ciudate, organizate mai ales in puţinele zile de vară de care se bucură locuitorii acestei ţări. Fie că este vorba de concursuri de cărat neveste, de stat pe furnici sau aruncat diferite obiecte, care de care mai ciudate, finlandezii se distrează in felul lor, incercand să se acopere de glorie in astfel de competiţii.

Poate că suntem puţin nebuni…sau doar puţin plictisiţi.” a declarat pentru Reuters, Toni Hautamaki, unul dintre spectatorii la campionatul de saună.

Şi turiştii care vizitează Finlanda s-au arătat din ce in ce mai interesaţi de aceste competiţii care au loc cel mai adesea in zonele rurale. Multe dintre ele sunt cotate ca adevărate campionate mondiale şi atrag anual zeci de mii de spectatori. Unele, precum fotbalul in mlaştină sau căratul de neveste, sunt atat de populare incat finlandezii fac presiuni asupra altor ţări să organizeze astfel de competiţii pentru ca finaliştii să concureze apoi in Finlanda…. Antena3

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.