Intra finlandezii pe piata "mini"?

0
1934


Veştile dinspre Nokia vin aproape continuu, cu informaţii despre noi produse proiectate de compania finlandeză. Ultimele informaţii vin dinspre userul de Twitter „eveleaks”, sursa multor informaţii despre multe dispozitive pregătite de marii producători. Acesta a postat imagini cu un nou model de telefon inteligent de la Nokia din seria Asha.
Terminalul seamănă mult cu telefonul Asha 501, dar dimensiunile şi prezenţa acelui buton fizic scad din asemănare. Noua generaţie de handseturi Asha se remarcă prin acea carcasă „dublă” cu plastic transparent, in vreme ce device-ul nou adoptă un design puţin mai vechi, notează portalul mobilissimo.ro. in aceste condiţii am putea să ne gandim că Nokia ia in calcul lansarea unui model „mini”.
Ciudat este că această versiune mini este aplicată pentru un model modest din portofoliul celor de la Nokia, in timp ce majoritatea producătorilor de telefoane inteligente lansează versiuni mini pentru modelele de top. Pentru varfurile de gamă. in acest caz, Asha 501 nu este unul din modelele de varf ale finlandezilor.
Nu este neapărat o regulă care trebuie respectată şi ar insemna o schimbare de abordare. Dar este posibil să fie vorba şi de un model de telefon de sine stătător, cu ecran mai mic, pentru cei care nu vor telefoane prea mari, iar seria Asha este una accesibilă ca preţ, motive din care Nokia să spere că poate lansa un telefon atractiv.

mai mult :
Intra finlandezii pe piata „mini”?

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.