Doi angajatori finlandezi caută românce pentru muncă sezonieră în agricultură

1
2020

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad a primit, prin intermediul instituţiei omoloage din Argeş, o ofertă de 40 de locuri de muncă in agricultură, in Finlanda, din partea a doi angajatori. Se caută lucrători sezonieri in agricultură pentru culegerea căpşunilor, zmeurei şi a mazărei, precum şi plantarea şi curăţarea acestora. De asemenea, pentru venituri suplimentare se pot culege coacăze in timpul liber.
Cerinţele postului sunt următoarele: bună condiţie fizică, motivaţie şi flexibilitate pentru a lucra intr-un mediu internaţional, experienţa anterioară in agricultură reprezintă un avantaj, limba engleză (obligatoriu, cunoştinţe minime – medii). De menţionat ar fi că angajatorul finlandez recrutează pentru aceste posturi doar femei.
Persoanele interesate mai trebuie să ştie că: angajatorii asigură cazare contra cost; se asigură accesul la bucătărie; fiecare trebuie să işi aducă haine şi incălţăminte pentru vreme ploioasă; este necesar cardul de sănătate european; fiecare persoană işi asigură transportul pană in Finlanda.
Salariul oferit este de 0,96 euro/kg la cules de căpşuni; 3,02 euro/kg la cules de zmeură; 0,40 – 0,80euro/kg la cules de mazăre şi 8,04 euro/oră la curăţat şi plantat. Se lucrează 40 de ore, 6 zile pe săptămană. Durata angajării este de opt saptamani, incepand cu data de 1 iulie 2013.

Modalitatea de aplicare

Persoanele interesate să participe la selecţie trebuie să depună un CV model Europass, cu fotografie inclusă, in limba engleză la consilierul EURES din judeţul de care aparţin.Termenul limită de depunere al cv-urilor este 28 martie 2013.
AJOFM Arad precizează că la interviurile de angajare, care vor avea loc in Piteşti, Argeş, in zilele de 3 ” 4 aprilie 2013 vor fi invitate doar persoanele care au fost preselectate de consilierul Eures din fiecare judeţ.
Persoanele interesate din judeţul Arad, care indeplinesc condiţiile solicitate de angajator, pot contacta reprezentanţii AJOFM Arad la numărul de telefon: 0257-211230, interior 224 sau la adresa de email a consilierului EURES adriana.soneriu@ar.anofm.ro ori direct la sediul agenţiei.

mai mult la :

Doi angajatori finlandezi caută romance pentru muncă sezonieră in agricultură

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.