Raikkonen cel rosu

1
1673

Finlandezul a fost adus la prezentarea Ferrari cu elicopterul, direct de la resedinta sa din Elvetia.

Finlandezul transferat de Ferrari pe bani grei de la McLaren a imbracat ieri, pentru prima data in fata presei, tricoul rosu al scuderiei italiene. Evenimentul s-a petrecut in statiunea montana Madonna di Campiglio, locul de reunire pentru Ferrari, singura persoana care a rupt traditia fiind Jean Todt, ramas la Maranello pentru a pune la punct ultimele amanunte legate de lansarea noului monopost. Oficialii Ferrari nu au spus nimic despre o eventuala prezenta a lui Michael Schumacher, care inca isi negociaza rolul la scuderie dupa retragerea din activitate.

Raikkonen a sosit la Madonna di Campiglio cu elicopterul, direct de la resedinta sa din Elvetia, intre conferinte de presa finlandezul petrecindu-si ziua pe pirtie, unde s-a dat cu snowboardul, considerat mai putin periculos pentru accidentari decit schiurile. De asemenea, pilotii au fost lasati sa se distreze pe o pista de gheata la bordul unor automobile Fiat Panda 4×4 special echipate.

Rivalii de la McLaren au cedat ieri 30% din actiuni Regatului Bahrain.

sursa : Cotidianul.ro

1 COMENTARIU

  1. Raikkonen a intrat Formula One ca un șofer obișnuit pentru Sauber-Petronas în 2001. Având anterior concurat doar în foarte junior categorii open-wheel, el a fost dat Super Licență său din Federația Internațională de Automobilism (FIA), după o promisiune livrare performanța de șeful echipei sale, Peter Sauber

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.