Citeşte un interviu inedit cu singurul jucător român care evoluează în Finlanda!

0
2375

Intr-o tara celebră datorită lui Moş Crăciun, un fotbalist roman a ajuns campion, deşi in Romania nu a avut şansa nici măcar să evolueze in liga secundă. Numele său este Vasile Marchiş, a implinit acum mai puţin de o lună 37 de ani, şi la varsta la care alţii sunt retraşi de mult timp din activitatea competiţională, el continuă să joace intr-o liga inferioară din „Ţara celor 1000 de Lacuri.”

R: Cum ai ajuns sa faci sport?

Cand am terminat clasa a opta, am ajuns la liceu in Sighet (n.r. Sighetu Marmaţiei). La inceputul anului şcolar, a venit un antrenor la noi in clasă, care a spus ca el este antrenor la lupte greco-romane şi, văzandu-mă mai inalt, m-a chemat la un antrenament. Am acceptat, iar la prima pregatire, i-am doborat pe toţi copii care venisera si ei acolo pentru prima oara. Antrenorul m-a placut si am ramas la lupte 3 ani.

R: Dar de ce ai ales fotbalul ?

in primul rand, pentru că este cel mai frumos sport. Apoi, la mine in sat se juca doar fotbal, băteam mingea toată ziua. in clasa a unsprezecea, am văzut o selecţie la echipa Mecanica Sighet, care evolua in Divizia C. Dupa antrenamentul de la lupte, m-am dus la selectie. Am fost acceptat, iar eu, dorind să răman la fotbal, am vorbit cu antrenorul de la fotbal, care l-a convins pe cel de la lupte că locul meu este in teren….. Continuare articol : AICI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.