Miting de portest împotriva României la Helsinki. Finlandezii protesteaza impotriva eutanasierii cainilor din Romania

4
1910

PRIMIM LA REDACTIE de la Dl. Ion:

Acest protest a fost duminecă 8-09-2013.

Nu este doar părerea mea ci si a altor persoane din grupul ” Comunitatea Romanilor Din Finlanda ” că prin acest miting s-au adus ofensă gravă si denigrare unui intreg popor care si așa are destule probleme de imagine . Si aveți dovezi pe acel grup cat si pe profilul meu de facebook .

Noi așteptăm un răspuns din partea celor care au organizat si a celor care au aprobat acest miting , pe ce bază au făcut aceste manifestații iar autoritățile pe ce bază au aprobat aceste manifestații ?

De la ambasadă mi s-a răspuns ca au luat la cunoștință , au anunțat in țără si cam atat…

Domnul ambasador este in concediu iar cu domnul care se ocupă de afaceri externe nu am putut vb prea multe că era grăbit la o ” intalnire „

Domnul care se ocupă cu afacerile externe a spus că au avut aprobarea poliției ptr acel miting si că au fost pașnici

Ion din Finlanda

mai mult la :

Ion L-ion

si la : Comunitatea Romanilor Din FINLANDA

4 COMENTARII

  1. Cand nu cunosti realitatea e usor”a scrie….cand nimic nu ai a spune”.Cei din Helsinki ar trebui sa se informeze nu sa arunce aceasta anatema pe un intreg popor.Ma asteptam la mai multa civilizatie din partea lor.Suntem de acord cu protestul Dnului Ion si il sustinem.

    Crinela Badea

  2. si cu ce te deranjeaza pe tine, domnule Ion L-ion, acest protest? iti e frica sa nu fim vazuti si mai rau, ca popor, in alte tari/Finlanda? e bine ca tot ce se intampla in Romania in zilele astea sa ajunga in cat mai multe tari, ca sa stie lumea ce popor „pasnic” suntem. nu degeaba Finlanda se impotriveste aderarii la spatiul Schengen. eu, ca roman, sper sa nu intra in spatiul Sch., ce sa mai zicem de altii, care stiu de reputatia noastra?

  3. Pro si contra… pro pt protest iar contra EUTANASIERII. Sper ca …din aceste evenimente sa fie pusi la punct ….si dc nu culcati si linsati…asa cum ei vor sa kill dogs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.