Autoritatile finlandeze avertizeaza asupra furturilor comise de romi in Helsinki

1
1791

Autoritatile finlandeze au avertizat populatia din Helsinki in legatura cu furturile din buzunare comise de romi din Polonia si Romania, apreciind ca lunile aprilie, mai si cele de vara sunt preferatele hotilor, informeaza Helsingin Sanomat. Politistii au spus ca, numai in luna mai, au fost raportate peste 300 de cazuri de furturi din buzunare, fata de 179 in aceeasi perioada a anului trecut.

Totodata, politistii au retinut trei persoane in luna mai, dintre care doi romani si un polonez, pentru furturi.

Romanii au fost implicati, potrivit autoritatilor, in 40 de incidente, castigand aproximativ 40.000 de euro. In grupul romanilor mai activau, in general pe cont propriu, un minor de 17 ani si un roman care ar fi furat in jur de 10.000 de euro.

Membrii grupului ar fi fost de etnie roma, dar politistii au subliniat ca nu au legatura cu cersetorii romani de pe strazile din Helsinki. … Autoritatile finlandeze avertizeaza asupra furturilor comise de romi in Helsinki

1 COMENTARIU

  1. bine inteles ca nare nici o legatura cu cersitori pentru-ca un cersetor nu poate sa fura acum si peste cinci minute sa mearga sa stea in genunchi pentru ca ar fi recunoscut dar hotul cind a furat pleaca imediat. toti hoti care fura au meseria de acasa.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.