Ziua naţională a lucrului de acasă în Finlanda

0
2004

Institutul pentru Protecţia Mediului din Finlanda a inaugurat din acest an „Ziua naţională a lucrului de acasă”. Peste 100 de companii participă la această iniţiativă ecologică pentru a reduce poluarea.

Finlanda a organizat prima Zi naţională a lucrului de acasă.

Angajaţii sunt incurajaţi să lucreze de la domiciliu, pentru a se incerca reducerea poluării.

in prezent unul din şase finlandezi lucrează de acasă, dar două milioane iau maşina pentru a merge la serviciu.

Stilul tradiţional de management, precum şi atitudinea angajatorilor impiedică, insă, răspandirea acestui fapt.

Tocmai pentru a face angajaţii şi angajatorii să ia cunoştinţă de această posibilitate şi a stimula acest tip de angajament, Institutul pentru Protecţia Mediului a inaugurat de anul acesta „Ziua naţională a lucrului de acasă”.

Circa 100 de companii au participat la iniţiativă. Ideea ecologică este de a reduce timpul de transport şi emisiile nocive.

in timp ce unele firme işi plătesc angajaţii pentru a-şi indeplini sarcinile şi le este indiferent dacă aceştia se află in tren, in insule exotice sau la birou, majoritatea angajatorilor nu au incredere in lucrătorii lor şi anume că vor munci cu adevărat de acasă in loc să stea degeaba.

Posibilitatea de a lucra din altă parte decat de la birou este pentru unii angajaţi mai importantă decat salariul şi unele firme le oferă lucrătorilor posibilitatea pentru a-i păstra şi a le creşte productivitatea.

….

„Ziua naţională a lucrului de acasă” in Finlanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.