Sandu ne zice :

0
2539

author : Sandu (hoas-xxx.dhcp.inet.fi)
e-mail : budy_1985@hotmail.com

comment:
Dragi romani

Am sa incep prin a va sune k prin acest mesaj vreau sa va ajut si nu sa va fac viata mai grea sau chiar sa ruinez visurile in ceea ce priveste strainatatea in acest caz Finlanda.

Sa ajungi sa muncesti in Finalnda nu este floare la ureche ci din potriva iti trebuie nervi de otel pt k toate joburile chiar si „de spalat pe jos” trebuie sa stii cel putin engleza k sa nu mai vb de finlandeza.
Imi pare nespus de rau sa aud despre cei 13 romani care si-au incerkat norocul aici si nu au reusit deaorece presa romana nu da destule detalii depre aceasta tara, chiar mai rau anunta k vai Finlanda este tara care moare k nu are muncitori si ar angaja pe prima persoana care aterizeaza pe aeroport in Helsinki…… stop cadru…..

NU din portiva in aceasta tara totul se face pe baza de acte k sa nu mai vb de munca la negru care nu exista. Ce vreau sa spun k Finlanda nu e ITALIA sau Spania sau Anglia. Limba la prima vedere e foarte grea dar nu impsobil de invatat cu ceva eforturi dar dureaza ceva timp.
In fine treaba e k sugerez la toti romanii care vor sa se urce in avion si sa vina aici sa nu incerce sa vina fara contract de munca sau fara sa cunosaca pe cineva de aici si pe bune daka tot se incearka sa se ajunga aici , un simplu sfat : Vara e mai usor de supravetuit aici daka aveti resurse putine.

You can see all comments on this post there:
http://finlanda.ro/?c=196#220

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.