Răzvan Popescu a stat într-un hotel de gheaţă, la Helsinki

1
1675

3892-121772-hotel.jpgRăzvan Popescu, de la Radio 21, a ajuns luna aceasta in ţara lui Moş Crăciun. El a plecat in vacanţă alături de colegii săi, Escu şi Roxana. Trioul a mers pe ruta Bucureşti-München- Stockholm-Rovaniemi, făcand patru escale, pentru că nu au mai găsit bilet la compania Finair, care are zboruri directe spre Laponia. in capitala provinciei finlandeze, Rovaniemi, Răzvan, Escu şi Roxana au stat intr-un hotel de gheaţă, au admirat oameni de zăpadă uriaşi şi s-au plimbat cu snowmobilele.

in Țara lui Moş Crăciun, prezentatorul de la Radio 21 s-a intalnit cu rockerii de la Lordi, caştigătorii Eurovision 2006.

intr-una din seri, prezentatorii de la Radio 21 au luat parte la petrecerea aniversară a unuia dintre- componenţii trupei Lordi (foto stanga), finlandezii care au caştigat concursul Eurovision din 2006. Cand au auzit că Răzvan, Roxana şi Escu sunt din Romania, rockerii de la Lordi şi-au amintit imediat de Mihai Trăistariu, marele invins al ediţiei Eurovision de la Atena, pe care au caştigat-o ei.
3892-121775-dracii.jpg

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.