“Multumesc România! Mii de copii finlandezi au drepturi mai puţine decât animalele” / Mesajul doctoriţei căreia i-au luat copiii

0
1795

Drama Cameliei Smicală – doctorul din judeţul Neamţ mutat acum câţiva ani în Finlanda – continuă, cei doi copii ai acesteia fiind în continuare în custodia unei instituţii a statului, după ce soţul a reclamat-o că ar intenţiona să vină în România cu tot cu copii, fără acordul lui.
Mişcată de reacţiile din ţară, de atenţia presei române care i-a mediatizat cazul (Antena 1 şi vestea.net), de comentariile şi mesajele de sprijin postate la vedere (şi cine ştie câte o fi primit în privat), Camelia Smicală a postat marţi seara, pe peretele ei de facebook un mesaj emoţionant: “Multumesc Romania! VA multumesc inca mii de copii finlandezi care au drepturi numai pe hartie, de ochii UE, dar in realitate au mai putine drepturi decat animalele”.


Cititi si: Unei doctoriţe din Neamţ i-au fost smulşi copiii de lângă ea de statul finlandez. Drama Cameliei Smicală!
Mulţi români, mai ales nemţeni, i-au transmis Cameliei că se roagă să învingă în lupta sa cu deciziile nedrepte şi să-şi strângă iar copii în braţe. Câteva din aceste mesaje:
Mirella Gihulien: Camelia Smicala fie puternică, mă rog pentru tine în fiecare zi.Ei au făcut o greșeală și ei vor plăti pentru asta.
Gabriela Chitosca Dumnezeu sa te ajute ! Noi ne rugam pentru tine si copii tai.
Mihaela Libita Socant.Nu imi gasesc cuvintele…dar stiu ca esti suficient de puternica sa lupti !
Tot în zona de comentarii, Camelia se destăinuie că nici nu are puterea să vorbească cu familia din ţară: “Sper ca acum inteleg ce am trait 10 ani si pentru ce m-am luptat”.
Camelia Smicală are 42 de ani. După terminarea facultăţii de medicină şi a rezidenţiatului a lucrat ani buni de zile la UPU din cadrul Spitalului Judeţean Neamţ. Apoi a plecat să lucreze în sistemul de sănătate din Finlanda unde s-a şi recăsătorit cu bărbatul cu care acum e în divorţ şi care, prin plângerea sa, i-a răpit practic dreptul unei mame de a-şi strânge copiii în braţe.
D.V.
Cititi si: Unei doctoriţe din Neamţ i-au fost smulşi copiii de lângă ea de statul finlandez. Drama Cameliei Smicală!
http://vestea.net/multumesc-romania-mii-de-copii-finlandezi-au-drepturi-mai-putine-decat-animalele-mesajul-doctoritei-careia-i-au-luat-copiii

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.