Makinen: „Am găsit rute mai bune în România decat în Finlanda!”

0
1696

2501-150987-_2colmaki1.jpgMultiplul campion mondial de raliuri, finlandezul Tommi Makinen a derulat ieri o serie de teste şi antrenamente pe traseele de raliu din judeţul Hunedoara.

Fostul caştigător al circuitului WRC are o firmă pentru prepararea bolizilor, dar şi o şcoală de piloţi, iar in Romania a găsit clienţi fideli dispuşi să concureze pe maşinile pregătite de el. Totodată, Makinen doreşte să găsească, pe traseele din zona Deva şi Hunedoara, cele mai bune setări pentru maşina sa, in perspectiva următoarelor etape din circuitul mondial WRC.

„Am găsit rute foarte bune aici, poate mai bune decat in Finlanda unde sunt multe segmente in care se merge drept. imi place foarte mult acest traseu. Solicită din plin tehnica pilotului şi reprezintă o provocare mai mare decat multe trasee din circuitul mondial.

Scopul nostru la sesiunile de antrenamente din Romania este să găsim cele mai bune setări pentru maşină şi să o facem cat se poate de rapidă”, a declarat ieri, Tommi Makinen, la capătul unei serii de antrenamente.

Va reveni in Romania …. Adevarul

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.