Locuri de muncă în Finlanda

3
3286
Românii nteresaţi să lucreze în agricultură în afara ţării au la dispoziţie 50 de locuri de muncă în Finlanda. Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM), prin serviciul de ocupare EURES, a primit o ofertă pentru muncitori necalificaţi în agricultură, durata contractelor de muncă fiind de aproximativ trei luni. Salariul oferit este de 8,19 euro brut pe oră, iar angajatorul poate oferi cazare. Sunt solicitate persoane care au condiţie fizică bună şi care să fie dedicate activităţii pe care o prestează, avantaj având ceu care posedă cunoştinţe de limba engleză.
finland-flag-2_147055634
Persoanele care doresc să aplice pentru unul dintre aceste locuri de muncă trebuie să se adreseze consilierului EURES din cadrul AJOFM.


http://www.gds.ro/Local/2015-02-09/locuri-de-munca-finlanda,-oferite-prin-serviciul-eures-al-ajofm-gorj/

3 COMENTARII

  1. Buna ziua sunt asistent medical ,sotul e economist.Vrem sa ne angajam in Finlanda. Daca se poate am vrea mai multe detalii cu privire la posibilitatea scolara (avem un baietel de 11 ani care studiasa in Italia).Nr de telefon :0039/3403602578.Va multumesc anticipat!

  2. Buna ziua si buna sa va fie inima, sunt Nicu profesionist , daca tot veni vorba de munca !!! Spargator de seife si deconectarea anumitelor sisteme de alarma (ha,ha,ha) etc, etc, etc…..imi ofer serviciile mele interesatilor. Experienta indelungata !!! Aveti ceva de lucru in acest domeniu ma puteti contacta negresit. Spun asta deoarece acest serviciu nu a fost oferit de nimeni. Asadar, sa auzim numai de bine (ceea ce sincer sa fiu, nu cred) si…cat mai multe zambete pe chip !!!

  3. Sunt hidroizolator cu experienta de peste 15 ani in domeniu
    Am si echipa daca este nevoie
    Cu proba de munca.
    Pentru relatii sunati la nr 0754310874

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.