Kate şi William au primit cadou trusoul pentru noile mame din Finlanda, ce include şi prezervative

0
1910

Kate şi William au primit cadou trusoul pentru noile mame din Finlanda, ce include şi prezervative

Acest trusou este oferit tuturor cuplurilor care aşteaptă un copil, de către statul finlandez, incă din anii 1930, şi pare a fi unul dintre motivele pentru care această ţară are una dintre cele mai mici rate de mortalitate infantilă. Obiectele din cutia de carton standard sunt unisex. Pachetul include hăinuţe, produse de ingrijire pentru copil, dar şi prezervative pentru noii părinţi.

„Suntem incantaţi că am primit acest cadou oferit cu generozitate de Guvernul finlandez. Este un gest foarte bine gandit şi le suntem recunoscători”, au declarat prinţul William şi ducesa Catherine, potrivit purtătorului lor de cuvant.

Ambasada Finlandei in Marea Britanie a confirmat faptul că in cutie se află şi prezervative. „Pachetul oferit ducelui şi ducesei de Cambridge include şi prezervative. Ei au primit cutia pe care o primesc toate femeile insărcinate din Finlanda”, a declarat un purtător de cuvant al ambasadei, adăugand că prezervativele fac parte din acest trusou pentru a-i aminti proaspetei mame că, indiferent de faptul că tocmai a născut, ar putea rămane din nou insărcinată in curand.

mai mult la :

Kate şi William au primit cadou trusoul pentru noile mame din

Kate Middleton and Prince William have received a baby box as a gift from the Finnish government.

The baby box is given to all expectant mothers in Finland and may have played a role in helping the country achieve one of the world”s lowest infant mortality rates.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.