În Finlanda s-a deschis un loc unde oricine poate dormi după-amiaza

1
1803

În Finlanda s-a deschis un loc unde oricine poate dormi după-amiaza Obiceiul siestei i-a cucerit pe nordici. in Finlanda a fost inaugurat, in urmă cu doar cateva zile, un centru de „TRAS UN PUI DE SOMN ZIUA, iN AMIAZA MARE”.

La Centrul de Relaxare din oraşul Turku, cele de-al doilea oraş ca mărime din Finlanda, poate veni oricine să doarmă gratis. Singura condiţie impusă este să se poarte cuviincios.

Paturi mari şi perne moi imbie clienţii centrului de relaxare la dormit. Cine vrea să ia doar o pauză poate juca scrabble, lego sau poate să asculte muzică ambientală intins pe saltea.

La plecare, cei care incă mai sunt somnoroşi se pot drege cu o cafea. Centrul de relaxare dispune şi de un jurnal in care toţi cei care i-au trecut pragul işi pot povesti visele din timpul siestei. …

in Finlanda s-a deschis un loc unde oricine poate dormi după-amiaza

1 COMENTARIU

  1. Va Salut Domnilor , buna initiativa cu locul de odihna gratis insa poate se gaseste cineva sa ia o initiativa de PUBLICARE A LOCURILOR DE MUNCA ar fi un mare beneficiu oamenilor (Romanilor)de buna credinta care vor sa munceasca cinstit , corect ! Ei ce spuneti de propunerea mea? sant in cautare de 2 locuri de munca inpreuna cu fiul meu de 25 ani ambii soferi cu actele necesare ,seriosi corecti , cinstiti poate trece cineva pe aici sa ne ajute poate sa fie si alt loc de munca . Asteptam un raspuns pe misudanilutz@yahoo.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.