Finlandezii de la Tornator majoreaza cu 2,3 mil. euro capitalul firmei din Romania

0
1751

Compania finlandeză Tornator a decis majorarea capitalului firmei pe care o deţine in Romania, Tornator SRL, cu 2,3 mil. euro pană la 40 mil. euro, potrivit unui anunţ publicat de companie in Monitorul Oficial.

„Capitalul social al Societăţii se va majora prin metoda conversiei creanţelor pe care asociatul unic le are impotriva societăţii, in părţi sociale ale capitalului social al societăţii”, se arată in anunţ.

Totodată, informaţiile din Monitorul Oficial mai arată că administratorul, Suutarla Jukka Tapio a fost fost revocat din funcţie, in locul său fiind numit Sandor Peter, cetăţean roman.

Tornator se numără printre cei mai mari proprietari străini de păduri din Romania, alături de Scolopax, Cascade Empire, Silvirom Timber şi Greengold.

Investiţiile in păduri sunt considerate sigure mai ales in perioade in criză deoarece sunt puţine premise ca preţul să scadă. Un alt motiv din spatele deciziei de a investi este că proprietăţile pot fi revandute după o perioadă, timp in care se pot obţine venituri din exploatarea şi vanzarea lemnului.

Finlandezii de la Tornator majoreaza cu 2,3 mil. euro capitalul firmei din Romania

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.