Astazi a mai venit un "romanian kerjäläinen" la Helsinki | Rumäniens premiärminister besöker Finland

6
2211

Imagini de astazi de la Helsinki :


Tillsammans med statsminister Jyrki Katainen ska Ponta diskutera aktuella EU-frågor, bland annat läget i eurozonen. Rumänien förbereder sig att ta i bruk euron, men det väntas ske tidigast om ett par år.

När det gäller relationerna mellan Finland och Rumänien tar man upp ett eventuellt samarbete på undervisningsområdet.

Ponta ska också träffa riksdagens talman Eero Heinäluoma och finansminister Jutta Urpilainen och besöka Aalto-universitet tillsammans med undervisningsminister Krista Kiuru.

I eftermiddag håller Katainen och Ponta en gemensam presskonferens.

Rumäniens premiärminister besöker Finland

6 COMENTARII

 1. Romania a fost pusa pe butuci de clanurile lui Basescu inainte sa vina Ponta la guvernare. Poate ca trebuie sa va reamintesc ca Basescu este unul dintre politicienii care a facut parte chiar din FSN dupa revolutie si nu este strain de aducerea minerilor in Bucuresti fiind la Ministerul Transporturilor. Asa ca nici pe departe nu poate fi un model pentru vreun roman. Ce sa mai zic despre faptul ca si-a promovat fiica analfabeta sa ne reprezinte la CE. Cat despre tiganii din Romania nu pot decat sa spun ca Basescu si familia lui au incercat cu toate puterile sa-i ocroteasca (vezi prieteniile lui cu Cioaba si alti interlopi). Cat despre ambasadorul lingau Avramescu cred ca ar trebui sa aiba cel putin grija ca personalul ambasadei din Helsinki sa nu mai astepte mita de la cetatenii romani atunci cand acestia vin cu probleme la ambasada pentru ca in ceea ce priveste imaginea romanilor din Finlanda nu a facut nimic ca sa o imbunatateasca si trebuie din pacate sa ne purtam singuri de grija.

 2. Ce treaba are vizita lui CopyPaste in Suomi cu Base ?

  O varza, Base, EBA, Cioaba. Avramescu etc…
  Base va pleca într-un an si ceva, EBA e ocupata acum, Avramescu va fi retras iar Cioaba e repauzat O sa raminem cu sobolanii de la PSD pe cap. In frunte cu Mickey Mouse…

  Ponta e un cretin si va distruge Romania daca nu e inlaturat.

  SCURT.

  http://www.Finlanda.ro

 3. mai bine v-ati schimba tema in ceva care sa ajute romanii sa isi gaseasca chirii, servici sau intalniri pentru socializare decat sa informati in legatura cu prostiile astea :-j nu o sa va schimbati niciodata gandirea de mahala !

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.