Finlanda sprijină aderarea României la spaţiul Schengen

0
1672


Finlanda sprijină aderarea Romaniei la Spaţiul Schengen şi remarcă recentele progresele făcute pentru combaterea corupţiei, a declarat, joi, pentru Agerpres, preşedintele Comisiei Comisiei pentru buget, finanţe şi bănci din Camera Deputaţilor, Maria Eugenia Barna, care s-a referit la intalnirea avută cu membrii delegaţiei Comisiei pentru finanţe din Parlamentul Republicii Finlanda, condusă de Tapani Tolli, preşedintele Subcomisiei pentru administraţie şi securitate.

„Pe parcursul convorbirilor, am abordat, in principal, teme privind situaţia economică şi financiară actuală din Romania, măsurile luate pentru combaterea crizei, impactul acestora asupra populaţiei, dar şi perspectivele pe termen scurt pentru o redresare economică. Totodată, demnitarii finlandezi şi-au exprimat sprijinul pentru aderarea Romaniei la Spaţiul Schengen, constatand progresele recente făcute in combaterea corupţiei”, a declarat Maria Eugenia Barna.

Oficialul a apreciat evoluţia pozitivă a poziţiei Finlandei faţă de aderarea Romaniei la Spaţiul Schengen, aceasta constituind „un mesaj de deschidere şi consolidare a increderii reciproce”.

Finlanda sprijină aderarea Romaniei la spaţiul Schengen”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.