Finlanda se pregătește de război cu Rusia? | Mesajul transmis către 900.000 de rezerviști

1
1869

Autoritatile Finlandei sunt ingrijorate de modul in care conflictul din estul Ucrainei a escaladat in ultimele luni, motiv pentru care pregatesc un mesaj special catre cei 900.000 de militari in rezerva.
winter__forest__army__by_makarov771-d6nxh70

Publicatia rusa Komsomoskaya Pravda anunta ca militarii in rezerva din Finlanda vor primi in luna mai o scrisoare cu titlul „Probleme de razboi”.
Din scrisoare, militarii vor afla la ce unitate vor trebui sa se prezinte si ce sarcini vor avea in eventualitatea unui razboi cu Rusia.

Dupa ce vor primi aceasta scrisoare, rezervistii vor fi obligati sa informeze Ministerul Apararii din Finlanda despre schimbarile aparute in viata lor dupa ce au trecut in rezerva.
In paralel cu aceasta procedura, autoritatile din Finlanda vor mai demara o campanie pe retelele de socializare pentru informarea cetatenilor.
Finlanda nu este prima tara din Europa care a recurs la aceasta procedura. In luna februarie, Letonia si-a informat, de asemenea, rezervistii, despre posibilitatea unui razboi cu Rusia.
De asemenea, presedintele eston Toomas Hendrik a afirmat recent ca NATO ar trebui sa permanentizeze efectivele din aceasta tara pentru ca, in caz contrar „daca Rusia ar ataca din senin, totul s-ar termina in patru ore”, cu mult inainte ca forta NATO de raspuns rapid sa le sara in ajutor.
http://www.nasul.tv/o-tara-din-europa-se-pregateste-de-razboi-cu-rusia-mesajul-transmis-catre-900-000-de-rezervisti/

1 COMENTARIU

 1. 1: aveti sursa confirmata (nu cred ca cineva intreg la mine ar afirma asa ceva ca titlul) ori va luati ca fraierii unii dupa altii la intoxicari si manipulari?
  2: asa aberatie nici nu trebuia sa apara, decat daca sunteti platiti de americani, pt ca
  a) nu rusii au iesit de la ei din tara si sunte ca raia in toata lumea si nu mai scapam de ei, invadeaza si infesteaza tot cu minciuna de democratie, ci usa!
  b) usa a..
  – exterminat o rasa (O RASA!!!) si pe cei ramasi i-a bagat in rezervatii ca pe anmale, apoi ei vin cu nesimtire sa vb de drepturi si libertati!
  – singura tara ce a dat 2 bombe atomice, ucigand copii, batrani, fam, EXTERMINAND ORICE VIATA, orice animal, planta..forma de existenta pe doua insule, pt zeci de ani!!
  – singura tara care a INVADAT cu pretexte ZECI DE TARI incontinuu de cand exista ea, pe orice continent, peste tot, mereu ucagand, destabilizand, dupa interese geopolitice, strategice, economice.
  Deci, invadatorii, sunt usa-nato, ei sunt cu baze in toata ue si la portile rusiei. daca cineva ar fi la usa voastra nu v-ati apara? Asta fac rusii, ca sunt fortati, asa ca nu mai mancati..

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.