FINLANDA. MARTORII VORBESC DESPRE MASACRUL DIN ŞCOALĂ. NOU FILM POSTAT DE ASASIN PE YOU TUBE

0
2186

Elevii liceului finlandez unde a avut loc masacrul au relatat cum a decurs tragicul eveniment. Asasinul care a declanşat schimbul terifiant de focuri este elevul Pekka-Eric Auvinen, in varstă de 18 ani. El a ucis-o pe directoarea şcolii şi opt dintre elevi, iar 12 persoane au fost rănite. După incident, asasinul s-a impuşcat, fiind transportat la spital, unde a murit in cursul nopţii de miercuri. Una dintre eleve, martor al masacrului a relatat cum tanărul a tras la intamplare, cu o armă de calibru 22, in liceul la care invăţa. A intrat in una dintre sălile de curs unde a strigat „Revoluţie! Distrugeţi totul!”.

Elevii nu au ripostat, aşa că Pekka a tras in televizor şi in geamurile din clasă, lăsandu-şi colegii terifiaţi de frică. Apoi a ieşit pe hol, alergand.

Tuomas Hulkkonen, elev al liceului şi apropiat al asasinului, a declarat că Pekka-Eric Auvinen s-a comportat ciudat in ultima vreme. Şeful poliţiei a declarat că tanărul provenea dintr-o familie normală şi că avea permis pentru arma de calibrul 22 cu care a tras, fiind inregistrat la un club de tir.

Opinia publică din Finlanda este in stare de şoc, masacrul de miercuri fiind cel mai grav incident de acest gen produs vreodată in ţara nordică. Guvernul, reunit de urgenţă miercuri seară, a decretat zi de doliu naţional, pentru joi, iar drapelele au fost coborate in bernă…
articol complet : Antena3.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.