Elite fara granite – Ei sunt Romania: A studiat in cel mai performant sistem de educatie în Finlanda si apoi sa intors in tara

0
1666

Romania are o multime de tineri remarcabili. Auzim insa prea putine despre ei, iar pe multi nici nu ii cunoastem. Este si cazul Alexandrei Anton, fost profesor de limba engleza si antreprenor in educatie, care a ales sa isi continue studiile in Finlanda.

In prezent, s-a intors in tara, unde urmeaza un stagiu la Ministerul Educatiei Nationale, in cadrul Directiei Generale Relatii Internationale si Europene.

Ziare.com a stat de vorba cu Alexandra despre parcursul sau academic si experienta sa din Finlanda, despre cum vede un roman cu experienta internationala de studii sistemul de invatamant din tara noastra, dar si despre planurile sale de viitor.

„Parcursul meu academic a fost si imi doresc sa ramana unul variat, multidisciplinar. Am urmat un liceu economic, cu specializarea in finante si contabilitate, care mi-a placut foarte mult si de unde am dobandit o gandire structurata si multa organizare. Spre finele liceului am realizat ca mi-ar placea mai mult o cariera in care sa lucrez mai mult cu oamenii si mai putin cu hartiile sau calculatorul si cum m-am priceput dintotdeauna la eseuri, a fost usor sa aleg.

mai mult la : Elite fara granite – Ei sunt Romania: A studiat in cel mai performant sistem de educatie si apoi sa intors in tara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.