DROGURI ÎN PARLAMENTUL FINLANDEZ

4
2871

Deputaţii de la Helsinki au primit la Parlament o scrisoare anonimă in care se solicita legalizarea consumului de cannabis. Scrisoarea era insoţită şi de seminţe de cannabis, care au fost trimise imediat poliţiei, pentru o expertiză.

CannabisConsumul de cannabis inregistrat in Finlanda este moderat faţă de celelalte ţări europene. Situaţia in Europa, conform unui studiu realizat in 2003 de Observatorul european pentru consumul de droguri şi toxicomanie, arată că 50 % dintre danezi şi britanici cu varste intre 15 şi 34 de ani recunosc că au consumat cannabis cel puţin o dată. in comparaţie cu aceştia, numai 20% dintre finlandezi au recunoscut consumul de cannabis, in aceleaşi condiţii. Legislaţia din Finlanda privitoare la consumul de stupefiante este una dintre cele mai permisive din Uniunea Europeană, pedeapsa maximă pentru consumul de cannabis fiind de 2 ani.

4 COMENTARII

  1. pai normal k la noi in romania …se consuma alte droguri puternice……ori cat fac astia dela anti drog p dreacu in 4 …sa nu fi e tot ie ..sau campani aniti drog ..p aia ii doare in ac……dak ati legliza marijuana …poate arfi alceva ….nu sar mai consuma …extasy ,,….etc……

  2. sunt deacord cu alex da nu cred ca extasy-ul e problema in romania io zic ca mai bine cei de la antidrog ar trebui sa se ocupe de vanzatorii si consumatorii de heroina ca ala e un drog intradevar periculos!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.