Delegatia Romaniei la Eurovision a ajuns la Helsinki

Delegatia Romaniei la Eurovision a ajuns la Helsinki pe 5 mai. La plecare, pe aeroportul Otopeni, baietii au avut surpriza ca pe reteaua interna de televiziune sa se difuzeze o stire care anunta plecarea lor, asa ca turistii s-au oprit sa le ureze succes.

Dupa o escala la Amsterdam, trupa Todomondo si insotitorii sai s-au indreptat spre Eurovision Monsterland – Finlanda, cum e scris pe unele dintre afisele oficiale ale evenimentului care impanzesc zilele acestea capitala finlandeza.

Unii dintre baieti au fost dornici sa scape cat mai repede de avion si aeroporturi. Nu a fost si cazul lui Mister M, care a facut un tur al magazinelor de pe aeroportul din Amsterdam.


');


Click here to find out more!

A aterizat la Helsinki cu o floare (cumparata pentru prietena sa Elena, care urma sa soseasca si ea, pe cont propriu, sambata seara, la Helsinki).

La coborarea in Helsinki, Andrei si-a exersat calitatile de reporter, facand pentru telespectatori introducerea trupei si a delegatiei. Baietii au fost asteptati la aeroport de ghidul lor, Merja, care ii va insoti pe tot parcursul sederii la Helsinki. Ea a invatat cateva cuvinte in limba romana si a dezvaluit ca studiaza bulgara.

In cursul zilei de duminica, delegatia a fost invitata la resedinta ambasadorului Romaniei la Helsinki, Lucian Fatu. S-au facut poze, s-a vorbit despre romanii care traiesc in Finlanda, 700 la numar, despre ce greutati intampina pentru a se acomoda cu stilul de viata al nordicilor si cu invatatul limbii. Dupa-amiaza, trupa a repetat doua ore, inchiriind o sala de conferinte din cadrul hotelului.

Evenimentul serii i-a avut drept eroi pe Mister M si pe prietena sa, Elena, care a ajuns cu intarziere la Helsinki din cauza unor defectiuni tehnice ale avionului. In compensatie, Elena a avut parte de o surpriza deosebita la Helsinki. Mister M a invitat-o la restaurant si a

cerut-o in casatorie. (D.P.)

sursa : Gandul.info

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.