Cum iti poti comanda dintr-un catalog o casa de 80 mp la 40.000 de euro, direct din Finlanda

0
1538


Casele prefabricate din lemn sub brandul finlandez Honka intră din această lună şi pe piaţa din Romania. Cea mai accesibilă casă costă 40.000 de euro şi are o suprafaţă de 80 mp, potrivit Finn Land Business, importatorul exclusiv al mărcii.

Romanii interesaţi işi poate comanda casa dintr-un catalog, urmand ca aceasta să fie livrată sub formă de kit complet, inclusiv ferestre şi instalaţii sanitare, scrie Capital.ro

„Conceptul de „casă din lemn” este incă nou in Romania. Există totuşi o cerere pentru locuinţe din lemn şi la noi in ţară. Clienţii unui astfel de produs caută ce este mai bun, de aceea, reputaţia excelentă a Honka, furnizor global pentru case premium din lemn, dublată de preţurile accesibile vor fi două atribute convingătoare”, a declarat Cristy Băisan, managerul Finn Land Business.

Prima proprietate Honka din Romania a fost deja asamblată la Azuga şi aparţine unui om de afaceri din Braşov. Finn Land Business plănuieşte ca următoarea casă să fie ridicată in Neptun, pană la sfarşitul lunii mai, pentru a servi drept locuinţă-model potenţialilor cumpărători. in plus, compania importatoare intenţionează să convingă guvernul roman să accepte Honka in programul „Prima Casă”, astfel incat cei care deţin un teren să işi poată achiziţiona o astfel de casă preambalată.

…. Cum iti poti comanda dintr-un catalog o casa de 80 mp la 40.000 de euro, direct din Finlanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.