Cooperarea româno-finlandeză în domeniul justiţiei

0
1673

Ministrul Justiţiei, Tudor Chiuariu, a avut o intalnire oficială in Finlanda cu omologul său, Tuija Brax, cei doi abordand teme privind cooperarea bilaterală in domeniul justiţiei, progresele inregistrate de Romania in lupta impotriva corupţiei şi reforma sistemului judiciar.

Pe agenda discuţiilor cu ministrul finlandez, in cadrul vizitei oficiale desfăşurată in Finlanda, in perioada 30 iulie-1 august, s-au abordat puncte comune de interes pe agenda reuniunilor miniştrilor justiţiei din Uniunea Europeană.

Pe langă intalnirea cu ministrul finlandez al Justiţiei, Tudor Chiuariu s-a intalnit cu procurorul general al Finlandei, Matti Kuusimäki şi cu Rita Sahavirta, procuror specializat in combaterea criminalităţii economice, ambele la sediul Oficiului procurorului general.

in cadrul vizitei s-a mai stabilit ca experţi din cadrul Institutului de Management Public – HAUS să acorde asistenţă conducerii Agenţiei Naţionale de Integritate in privinţa definirii unei strategii de resurse umane şi de training, in recrutarea şi pregătirea profesională a viitorilor inspectori de integritate

sursa : mediafax.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.