Biroul Finntähti Palvelut-Consiliere și Servicii pentru Românii din Finlanda este primul birou de relocare si integrare organizat sub aceasta forma, dedicat vorbitorilor de limba română. Serviciile biroului sunt dedicate atat românilor care sunt deja in Finlanda, cât și românilor care plănuiesc mutarea in Finlanda, fie o relocare personala fie o relocare a activitatii economice.
Prin networking-ul profesional pe care l-am format, suntem în măsura să vă oferim informații, îndrumare, asistență, consiliere, intermediere, consultanță juridică, contabilitate, servicii de relocare si administrative la cel mai inalt nivel. Activitățile noastre sunt formate din mai multe parti, asemeni nevoilor care apar in procesul de integrare, începand de la probleme zilnice administrative și până la situatii complexe de investiție.

Ne permitem să lucrăm cu flexibilitate, motiv pentru care serviciile noastre se vor dezvolta permanent, astfel încat să acoperim cât mai multe nevoi pe care cetațeanul european de origine română le-ar putea avea în Finlanda.

Emigrarea este un proces dificil, invatarea unei limbi straine precum si familiarizarea cu obiceiurile, regulile si legile locului sunt acțiuni care necesita timp. In acest timp însă, nu suntem scutiți de nevoi sau probleme care, natural, apar in procesul de integrare.

Noi putem să vă facem integrarea si adaptarea mai usoare, oferindu-vă servicii utile, îndrumare, asistența și informații care vi se adreseaza direct.

Tervetuloa Suomeen!

Consiliere și Servicii pentru Românii din Finlanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.