Bruce Springsteen, concert de peste patru ore in Finlanda ‎

0
2313


Bruce Springsteen e recunoscut pentru faptul ca sustine seturi live extrem de lungi, insa ieri seara s-a depasit pe sine insusi. Concertul sau de la Helsinki a durat mai bine de patru ore, anunta Bestmusic.

Muzicianul, care si-a incheiat turneul european printr-un concert in capitala Finlandei, a cantat timp de 4 ore si 6 minute in fata fanilor adunati pe Olympiastadion. In acest timp, el a interpretat 33 de cantece, printre care si patru coveruri.

Toate concertele lui Springsteen din recentul turneu european au fost foarte lungi, iar asta a cauzat o situatie controversata la concertul din cadrul festivalului Hard Rock Calling de la Londra. Springsteen se afla pe scena cu Paul McCartney, insa sunetul le-a fost intrerupt de catre organizatori pentru ca depasisera timpul alocat – dupa ce cantasera mai bine de 3 ore si un sfert.

Acest eveniment a provocat furia atat a chitaristului lui Springsteen, Steven Van Zandt, care a comentat incidentul pe Twitter, cat si a fanilor, care au declarat ca Marea Britanie este un „stat politienesc”.

Bruce Springsteen, concert de peste patru ore in Finlanda

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.