Batman sare in ajutorul Nokia! Finlandezii fac orice ca sa vanda

0
1729


Lucrurile par să meargă tot mai prost pentru Nokia. Fabricile se inchid una după alta in toată lumea, telefoanele lor inteligente nu se vand, nu mai sunt pe primul loc in topul mondial al celor mai mari producători de telefoane şi au vandut şi sediul pe care il aveau in New York.
Finlandezii suflă şi-n iaurt să vandă Lumia 900, telefonul care a avut parte de o lansare nefericită, cand oficialii au ales ca dată de intrare pe piaţă Paştele catolicilor şi care a avut şi probleme cu sistemul de operare.
Acum, aceştia recurg la o variantă disperată (din punctul meu de vedere), apeland la personajele de desene animate, incercand să vandă smartphone-ul cu pricina, gravand pe carcasă semnul lui Batman.
Potrivit site-ului theverge.com, Nokia a vrut să păstreze această idee pentru Lumia 800 şi să-l numească Dark Knight, după celebrul film apărut in 2008. Va fi vorba de o serie limitată, Nokia sperand probabil să-i convingă pe fanii celebrului supererou că telefonul este bun şi ca aceştia să dea „vestea” mai departe, că Lumia 900 este de fapt un telefon bun. După aceea vanzările să se bazeze pe impresiile impărtăşite de posesorii ediţiei limitate.
Telefonul ar putea fi scos la vanzare inainte de lansarea noului film „Dark Knight Rises”, care va intra in cinematografe din 20 iulie. Telefonul ar mai putea fi vandut şi in Germania şi Franţa, dar şi in alte ţări din Europa, insă nicio destinaţie nu a fost confirmată.

Batman sare in ajutorul Nokia! Finlandezii fac orice ca sa vanda


LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.