Băile Felix se promovează în Finlanda printr-un info-trip cu jurnalişti finlandezi

0
1716

Touroperatorii finlandezi incantati de frumusetile judetului, promit turisti inca din vara.

Staţiunea Băile Felix se vinde la export. Asociaţia de Promovare a Turismului Oradea (APTO), în colaborare cu complexul President, a oferit un infotrip în Băile Felix şi Bihor reprezentanţilor a cinci agenţii de turism şi şapte publicaţii finlandeze, majoritatea de profil.
„La începutul acestui an am fost la târgul de turism de la Helsiki, unde am constat că, deşi se cunoaşte foarte puţin despre România, ţara ar prezenta interes pentru turişti. Atunci am luat decizia de a organiza acest infotrip ca să putem prezenta pe viu ce ştim să facem şi să arătăm importanţa staţiunii Băile Felix”, a declarat Jean Podilă, patronul President, vineri, în cadrul unei conferinţe de presă organizate cu invitaţii din Finlanda.

Excursia finlandezilor a cuprins de la băi de relaxare şi tratament în centrul President la vizite la obiective turistice din Oradea, la peşterile Meziad şi Farcu, la casele ţărăneşti din Roşia şi urmează să se încheie cu o vizită la Salina Turda.

„Am dorit să le arătăm că destinaţia noastră poate să ofere un sejur de 7 zile în Oradea şi Băile Felix, deoarece sunt suficiente obiective care să poată fi vizitate în Bihor”, a spus Mihai Jurca, directorul APTO.
 
mai mult la :   www.ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.