Antena 3 : 7 MORŢI LA UN LICEU DIN FINLANDA. MASACRUL A FOST ANUNŢAT PE YOUTUBE (GALERIE FOTO)

0
1957

Şapte persoane au fost impuşcate mortal, iar mai multe au fost rănite intr-un schimb de focuri produs la un liceu din Finlanda, in Tuusula, la 40 de kilometri nord-est de Helsinki. Printre răniţi se află şi directorul liceului. Presa susţine că atacatorul este un tănar de 18 ani. Schimbul de focuri a inceput la cateva ore după ce un material video intitulat „Jokela High School Massacre – 11/7/2007” a fost postat pe Youtube. Filmul postat pe internet prezicea un mascaru la o şcoală, care pare a fi chiar liceul Jokela, acolo unde s-a intamplat tragicul eveniment. in materialul postat apare un bărbat inarmat, ce indreaptă arma către camera de luat vederi. La sfarşit apare semnătura autorului, Sturmgeist89, ce inseamnă spiritul furtunii in limba germană.

Nu se poate determina dacă protagonistul filmului este persoana care a iscat schimbul de focuri de la liceu. Filmul a fost scos de pe YouTube, dar un site suedez a postat cateva imagini din materialul respectiv.

Clădirea liceului a fost inconjurată de forţe importante de securitate. Atacatorul a fost reţinut de poliţie, susţin martorii oculari. Poliţia locală nu a oferit amănunte, urmand să confirme ulterior numărul victimelor şi arestarea vinovatului.

GALERIE FOTO

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.